Het is een ongelofelijk vreemd gevoel om na negen jaar op het conservatorium rond te hebben gelopen, ineens klaar te zijn! Ik moet er nog even aan wennen.

Dat gezegd hebbende, ik vond het een heerlijke avond! Het was vreselijk spannend om te spelen voor een zaal vol mensen die allemaal speciaal voor mij waren gekomen en dat heeft zich ook wel een beetje geuit in wat trilhandjes en trilvoetjes tijdens het spelen. Desalniettemin heb ik lekker muziek kunnen maken op die prachtige vleugel in de AE-zaal. Zowel de commissie als het publiek hebben me overladen met complimenten en als kers op de taart hebben de leden van de examencommissie mijn conservatoriumcarrière bekroond met een 9!

Mijn insteek bij het optreden is altijd om mensen de schoonheid van de klank van de piano te laten horen zodat ze meegevoerd kunnen worden in de muziek. Alle complimenten die ik kreeg na mijn examen beschreven precies dat gevoel en ik kan dus niet anders dan tevreden terugkijken op het concert van gisteren.

Nu eens even zien hoe lang ik het vol kan houden om rust te nemen voordat ik verder ga met nieuw repertoire voor Londen!

Liefs!